HAKKARİ / YÜKSEKOVA - Vezirli Köyü İlkokulu

Vezirli Köyü İlkokulu

Dağlıca Yolu üzeri Verirli Köyü
Vizyon
Düşünen, okuyan, araştıran, sorgulayan, teknolojiyi en iyi şekilde kullanabilen, değişen şartlara ve koşullara karşı kendisini yenileyebilen, sevgi, saygı ve hoşgörü duygularına sahip öğrencilerin yetiştiği; çevresine göre en iyi standartlara sahip bir Eğitim-Öğretim ortamında, öğrencilerin hayata ve bir üst öğretime hazırlandığı; Yönetici, öğretmen, personel, öğrenci ve velilerin el birliğiyle örnek bir okul olmak.
Misyon
Öğrencilerimizi yetenekleri ve yeterlilikleri doğrultusunda, özgüven sahibi ve sorumluluklarının bilincinde, çağdaş bilgilere ulaşabilen, dünyada eğitim alanındaki gelişmelere ayak uydurabilen, beceri ve yetenekleri ölçüsünde bir üst öğretime hazırlamak.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim
Şehiriçi dolmuşlarla ulaşım vardır
Okulun kendi servisleriyle ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri
Okulumuz Yüksekova Merkez ilçesine 5 km uzaklıkta olup, her daim servislerle ulaşım imkanına sahiptir.
İl/İlçe Merkezine Uzaklık